2011-04-27

Information till alla AIK-supportrar

På förekommen anledning så har vi följande att meddela:

Totalförbud mot inkastade föremål

Firman Boys med undergruppering har redan tidigare gått i täten för ett förbud mot att kasta in saker på Råsundas gräsmatta oavsett om det handlar om knallskott eller papperslappar. För att förtydliga: Ingenting är tillåtet att slänga in på planen, spelarna eller funktionärerna (enda undantag bananerna mot Dif). Känsloyttringar på läktarna får hädanefter ta sig andra uttryck än genom inkastade föremål.

Förbud mot icke organiserade bengalbränningar

Enstaka icke organiserade bengalbränningar på Råsunda vare sig det är under derbyn eller under andra matcher är ej okej. Ej heller att bränna av bengaliska eldar mitt under pågående match. Det enda som hädanefter är tillåtet är stora organiserade bengalbränningar sanktionerade och godkända av oss. Dessa ska då göras stilistiskt, före avspark i någon av halvlekarna, samt med ett högt säkerhetstänkande i fokus.

Dessa förbud gäller från och med nu och under alla omständigheter om vi inte meddelar annat. Vi har även informerat övriga supporterföreningar och grupperingar inom klubben vad som gäller. Vi förväntar oss att samtliga ser till att detta efterlevs till punkt och pricka. Då vi dessutom sätter vårat goda namn på rykte så kommer vi agera stenhårt mot den eller dom individer eller grupperingar som inte följer våra direktiv!

Till sist. Firman Boys är AIK:s mest tongivande supportergruppering tillika AIK:s främsta beskyddare. Firman Boys är även Skandinaviens ledande fotbollsfirma. Det innebär att Firman Boys främst söker och står för aktiv konfrontation mot antagonister och alla kategorier av fiender till AIK. Vi vill därför inte förknippas med tilltag som knallskott mot för all del usla domare eller vandalisering av döda ting. Detta gynnar vare sig AIK eller Firman Boys. Detta genererar också i allt större kostnader och sanktionskrav gentemot AIK som klubb.

Stöd AIK!

FIRMAN BOYS